Back to top

Bemutatkozás

 

Köszöntjük a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (FÉBÉSZ) Salgótarjánban működő pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadó irodájának internetes oldalán.
A tanácsadó iroda a Magyar Nemzeti Bank közbeszerzési eljárása keretében (eljárás száma: KBE/003/2017.), az országos pénzügyi tanácsadó irodahálózat részeként, 2017. szeptember közepén kezdte meg működését. A megyeszékhelyeken működő pénzügyi tanácsadó irodákkal kapcsolatosan részletesebb információkkal szolgál a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ aloldala, mely ide kattintva érhető el.
Tanácsadóink a hét három munkanapján (kedd, szerda, csütörtök) nyitva tartási időben személyesen, továbbá telefonon, e-mailen, Facebook üzenetben, illetve a honlapon elérhető panaszbeküldés menüponton keresztül várják a pénzügyi fogyasztóvédelmi kérdéseket, panaszokat.

- Pénzügyi panasza van és annak megoldásában segítséget kérne?

- Hitelfelvétel előtt áll és szeretne tájékoztatást kérni a várható költségekről és a pénzügyi szolgáltatók ajánlatairól?

- Összállítaná háztartása költségvetését és ebben segítségre lenne szüksége?

- Fizetési nehézsége van, és nem tudja hová forduljon?

- Pénzügyi döntéshelyzetben szakértővel konzultálna?

- Panasza van valamely pénzügyi szolgáltatóval és jogai érvényesítésében tanácsot kérne?

- Megtakarítással, biztosítással, befektetési termékkel kapcsolatban érdeklődne?

Amennyiben bármely, a fentiekben részletezett kérdésben vagy egyéb pénzügyi fogyasztóvédelmi témában kérné szakértő segítséget, forduljon tanácsadónkhoz!

A tanácsadó iroda működtetője: Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (FÉBÉSZ)
Székhelye: 5100 Jászberény, Tóth János utca 14/a.
Adószám: 18122875-1-16
Képviselő: dr. Baran Alexandra ügyvezető elnök